Februarske donacije bolnici - ZU Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota” - Psihijatrija Kotor Crna Gora
18143
post-template-default,single,single-post,postid-18143,single-format-standard,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Februarske donacije bolnici

Februarske donacije bolnici

Februar mjesec u ZU Specijalna bolnica za pishijatriju “Dobrota” Kotor obilježile su donacije humanitarnih organizacija i društveno odgovornih kompanije iz Crne Gore.

North Star Montenegro d.o.o. Herceg Novi donirao je našoj bolnici dva frižidera i dva šporeta u vrijednosti od 420,00 eura.

Kompanija Braća Magud Grbalj d.o.o. Kotor uputili su vrijednu donaciju u iznosu od 1.368,05 eura i tom prilikom donirano je: 3 frižidera, 5 šporeta, 9 indukcionih rešo ploča i 1 mesoreznica. (http://bracamagud.com/)

Vitreum Montenegro d.o.o. Podgorica donirao je klima uređaj u vrijednosti 200,00 eura (https://vitreummontenegro.me/).

Hotel Palma Tivat (https://hotelpalma.me/) i Hotel Avala Budva i ove godine donirali su čaršafe, jastučnice, posteljinu, jastuke, pokrivače i peškire za naše hospitalizovane pacijente/kinje.

Akciji doniranja priključio se i Crveni krst Crne Gore, prvo opštinska organizacija Tivat a odmah zatim i opštinska organizacija Kotor koje su nam donirale potrebnu odjeću i obuću za naše pacijente/kinje. (https://ckcg.me/)

Kompanija Meridianbet d.o.o. Podgorica (kaldionice Meridianbet) nam je takođe nonirala bijelu tehniku i to: 3 kom. mikrotalasne pećnice, 2 kom. klima uređaja, 2 kom. konvertorske grijalice i 1 kom. indukcioni rešo, ukupne vrijednosti: 1.298,60 eura. ( https://meridianbet.me/ )

Naš dugogodišnji donator, kompanije Kips d.o.o. Podgorica, ove godine donirao je donaciju u vrijednosti 1.221,61 eura i to materijal za bolnički krug zemlju, đubrivo, sadnice citrusa, voća, kante, radna odijela (rukavice, čizme) i zaštitnu opremu, alat: motiku, makaze itd. (https://kips.me/)

 

Sve gore navedene kompanije, su pokazale razumijevanje i društvenu odgovornost prema vunerabilnim društvenim grupama i ZU Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota” Kotor im je beskrajno zahvalna na svim donacijama koje su usmjerili ka našoj ustanovi. U nadi da će i druge kompanije u Crnoj Gori krenuti stopama naših donatora, to pozivamo sva preduzeća koja posluju na tržištu Crne Gore, da pokažu svoju društvenu odgovornost prema zajednici.