Služba za dječju i adolescentnu psihijatriju - ZU Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota” - Psihijatrija Kotor Crna Gora
16674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16674,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Služba za dječju i adolescentnu psihijatriju

SLUŽBA ZA DJEČJU I ADOLESCENTNU PSIHIJATRIJU – AMBULANTA

U Službi za dječju i adolescentnu psihijatriju zapošljeno je ukupno 6 zaposlenih i tim čine: 1 ljekarka specijalistkinja adolescentne i dječje psihijatrije, 1 logoped, 1 psiholog, 1 defektolog i 2 medicinske/a sestre/tehničara.

Ambulanta je smještena u Bolnici i adekvatno je opremljena za prijem pacijenata u dobi do 18 godina života. U ambulanti se obavljaju redovni i hitni pregledi pacijenata do 18 godina te kratkotrajne opservacije bolesnika bilo zbog potrebe dijagnostike ili praćenja učinaka farmakoterapije.

U okviru ove ambulante obavlja se dijagnostifikovanje i liječenje mentalnih poremećaja djece i adolescenata iz cijele Crne Gore.

Zakazivanje se vrši pozivom na kontakt telefon: 068/805-496

Djeca i adolescenti na pregled dolaze uz pratnju roditelja ili staratelja uz uput specijaliste pedijatrije ili izabranog ljekara.

Načelnica Službe: dr Ivana Milonjić – specijalista dječje i adolescentne psihijatrije

Defektolog:

Kontakt telefon odjeljenja: 068/805-496

Psihološkinja: Milana Žarković – dipl.psihilog

Logoped:

Socijalni radnik: