Rotari klub Kotor uručio donaciju vrijednu 3.000 eura našoj bolnici - ZU Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota” - Psihijatrija Kotor Crna Gora
18079
post-template-default,single,single-post,postid-18079,single-format-standard,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Rotari klub Kotor uručio donaciju vrijednu 3.000 eura našoj bolnici

Rotari klub Kotor uručio donaciju vrijednu 3.000 eura našoj bolnici

Predstavnici Rotari (Rotary) kluba “Kotor” Specijalnoj bolnici za psihijatriju “Dobrota” uručili su donaciju u vrijednosti od 3 000 EUR-a.
Za bolnička odjeljenja obezbijeđeni su šliferi, jastučnice, prekrivači, stolnjaci, staze za pod, peškiri, ćebad, jorgani, zatim papuče, veš, čarape, gornji i donji djelovi garderobe i jakne koji su pacijentima uvijek potrebni.
Takođe, obezbijeđen je didaktički i drugi materijal potreban za radno-okupacionu terapiju sa pacijentima u koji, pored ostalog, spadaju: društvene igre, bojice, akrilne boje, papiri u boji, bojanke za odrasle, zatim lopte za fudbal, košarku i odbojku, prepreke, čunjevi, kao i mobilijar potreban za rad sa najmlađima u dječjoj ambulanti.
Zahvaljujemo Rotari klubu Kotor čiji predstavnici svake godine pokazuju poseban senzibilitet prema ranjivim kategorijama društva, a čije vrijedne donacije našim pacijentima boravak u bolnici čine ugodnijim.
Društvena odgovornost – motiv da svi zajedno kreiramo zajednicu u kojoj ćemo živjeti i jedni za druge, a ne samo jedni pored drugih.