TRIATLONCI U POSJETI BOLNICI - ZU Specijalna bolnica za psihijatriju “Dobrota” - Psihijatrija Kotor Crna Gora
17828
post-template-default,single,single-post,postid-17828,single-format-standard,bridge-core-2.9.7,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

TRIATLONCI U POSJETI BOLNICI

TRIATLONCI U POSJETI BOLNICI

Članovi triatlon kluba “Kotor” Dragan Jovanović i Mladen Ilić danas su posjetili Specijalnu bolnicu za psihijatriju u Dobroti i tom prilikom održali predavanje na temu zdravih stilova života.

Predavanju su prisustvovali pacijenti sa odjeljenja za liječenje bolesti zavisnosti kao i zaposleni na ovom odjeljenju ali i zaposleni iz službe za socijalni rad, službe za okupacionu i radnu terapiju i službe za pravne i kadrovske poslove.

Pacijentima su teme zdravih stilova života, bavljenja sportom i jačanja samopouzdanja kojem zdravi stilovi života doprinose, bile jako inspirativne.

Tako su bili zainteresovani da trioatloncima postavljaju pitanja među kojima su bila ona koja se odnose i na pravila triatlona, motive za bavljenje ovom disciplinom, ali i na mišljenje sportista o borbi sa životnim izazovima kao i onima koje se odnose na problematiku iz oblasti bolesti zavisnosti.

Predavanja ovog tipa značajan su doprinos u motivaciji pacijenata kroz njihov proces liječenja, a u planu je da ih u narednom periodu bude još.

Današnji susret je u saradnji sa kotorskim triatloncima organizovao radni terapeut Vladimir Stevović.